Photobucket

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

3. 5. 2009

Tämä hauska ilmestys on maasta pulpahtanut raparperin alku...upean värinen!
Krookukset ovat kasvaneet parissa päivässä kovasti, ovat itseasiassa jo täydessä loistossaan. Joukossa näkyy myös helmililjoja...

Lilassa esikossa on jo tosi paljon kukkia, uskomatonta miten ne änkeää aina vaan esille ja antaa voimaa minulle, väreillään ja innollaan, kasvaa aina vaan uudestaan joka kevät...

Tässä kuvassa on Kevätkaihonkukan ensimmäiset kukat tänään ja vieressä kasvaa uusi pieni esikko....niitä löytyy aina vaan lisää, mukavaa.

Tuomi on lähes puhjennut lehteen, viimeiset pari päivää ovat olleet todella lämpimiä, varjossa oli eilen 18 astetta, uskomatonta.


Tässä kuvassa uhkuu intoaan Purppuratuomi, jonka tyttäreni Iida sai pari vuotta sitten rippilahjakseen.

MUTTA; entäpä tämä omenapuu, Pirja. Lohduton näky, en suojannut omenapuita koska meillä ei koskaan ennen ole käynyt 'kukaan' jyrsimässä....

Ja tämä onneton ilmestys, Hopeapaju tai mitä siitä onkaan jäljellä???
Ja tässä on syylisen jättämät jäljet;
ei tarvitse paljon miettiä mikä on syypää näihin vaurioihin, puput perhana!
Tällaisen löydön tein tänään myös kun lumet ovat kaikonneet: viimevuotinen ruukussa kasvanut, maahan syksyllä istuttamani orvokki on kuin talvea ei olisi ollutkaan, vihreä ja nupullaan!


Yksi lempikukistani ovat päivänliljat, tässä niistä jo lupaus tulevalle kesälle.


2 kommenttia:

Kyökkipiika Kati kirjoitti...

Puput on meilläkin syöneet omenapuun...saa nähdä, miten sen käy:( oNNEKSI SÖIVÄT TAVALLISEN, EIVÄTKÄ VIERESSÄ KASVAVAA KORISTEOMENAPUUTA, JOTA RAKASTAN!!
Kaihonkukat ja esikot ja skillat ja vuokot kukkii täälläkin...
Ihanan näköinen tuo raparperi:) Tuli mieleen punainen korvasieni:)

risulintu kirjoitti...

Kyllä harmittaa nämä myyrätuhot. Tänään totesin pihalla, että eipä kannata odotella muutaman paikkaan kuunliljojakaan.. on vain kuoppa jäljellä. Pöyristyttävintä on löytää yksi makedonianmänty, jolta on latva syöty 3 metrin korkeudesta. Myyräsotaan vaan ja rotanloukkuja ostamaan!